Matrix High Amplify Total Results: een nieuw tijdperk voor volume

Matrix High Amplify Total Results: een nieuw tijdperk voor volume

Dé ultieme haarwens: meer volume, body en soepelheid. Matrix High Amplify Total Results beantwoordt de meest gevraagde stijl in het kapsalon. Bereik met de 3 nieuwe producten in het Amplify assortiment Root Up Wash, Shine Rinse en Dry Shampoo het optimale volume, ongeacht de textuur van het haar, de dichtheid of het haartype.

Het bestaande High Amplify-gamma breidt zich in 2021 uit met 3 nieuwe producten.

  • De Root Up Wash, een verhelderende shampoo, reinigt diepgaand door het verwijderen van alle ophopingen die het haar verzwaren.
  • De nieuwe lamellaire behandeling met hoge glansversterking, Shine Rinse, werkt daarna als een glansbooster op het haar. De formule op waterbasis ontrafelt en voegt glans toe, zonder te verzwaren. Dit nieuwe product kan gebruikt worden als vervanger voor conditioner op fijn haar.
  • Als finishing touch is er de Dry Shampoo die het haar verfrist en voor volumeverlenging zorgt. De lichte formule met aluminiumzetmeel afkomstig van maïs is veilig voor gekleurd haar. Zonder zelfs het fijnste haar te verzwaren, zetten de fijne zetmeelmoleculen zich fijn en gelijkmatig af, voor het ultieme volume.
Story image

De lamellaire technologie

De technologie die achter lamellaire behandelingen schuilt, bestaat uit de activatie van nieuwe moleculen die de droge en beschadigde zones van het haar bedekken. Tijdens het aanbrengen van de Total Results High Amplify Shine Rinse, worden de moleculen geactiveerd door water, dat elke haar onmiddellijk omhult en er een uniform oppervlak op vormt. In 8 seconden is het haar daardoor meteen ontward, en na het spoelen is het soepel, glanzend, zacht en glad. Ervaar een volumineuze afwerking, zonder verzwaring van het haar.

Story image

Het Matrix High Amplify Total Results-gamma is exclusief beschikbaar bij Matrix kapsalons.

Voor prijzen en beelden in hoge resolutie, ga naar de L'Oréal Press Site.

Amélie Waterschoot Communications Manager
Valérie Kerstens Communications Advisor